Üniversitemizde “Vücut Kitle Endeksi ile Şeker Ölçümü Taraması” Yapıldı
15 Ekim 2024 | 14:22

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü ile Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü iş birliğinde 15 Ekim 2024 tarihinde, Teknoloji Fakültesi A Blok Konferans Salonu’nda Üniversitemiz öğrenci ve çalışanlarına yönelik vücut kitle endeksi ve şeker ölçümü taraması gerçekleştirildi.  

Etkinliğe Sağlık Bakanlığı’ndan Şube Müdürü Şennur Işık Yavanoğlu, Uzm. Dr. Kübra Gündüz Cebece, Diyetisyen Nilüfer Eroğlu, Diyetisyen Sümeyra Türkyılmaz, Hemşire Fatma Eraslanoğlu, Hemşire İkbal Tök ve Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni Hilal Ertuğrul katıldı.

Üniversitemiz Rektör Danışmanları Prof. Dr. Selami Candan ve Dr. Ahmet Bilal Dostbil ile Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Atar da vücut kitle endeksi ve şeker ölçümü taraması yaptırdılar.

Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Beslenme Dostu ve Fiziksel Aktiviteyi Destekleyen İşyeri Programı kapsamında bu etkinliği düzenlediklerini belirterek, Gazi Üniversitesi olarak bireylerin sağlıklı yaşam tarzlarını benimsemelerini teşvik ettiklerini söyledi. Üniversitemizin bu tarz toplumsal katkı faaliyetleri düzenleyerek farkındalık yaratmaya devam edeceğini ifade eden Prof. Dr. Candan, etkinliğe katılan personel ve öğrencilerin ilgisinden oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

salık-1 il sağlık-1 il sağlık-1 sağlık-1 sağlık-1 sağlık-1 sağlık-1
background image