Öğrencimiz Serra Sude Kökduman, 2. Uluslararası Ankara Yarımaratonu Kadınlar Genel Klasmanda Birinci Oldu
14 Ekim 2024 | 11:10

Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Öğrencisi Serra Sude Kökduman, 2. Uluslararası Ankara Yarımaratonu Kadınlar Genel Klasmanda birinci oldu.

13 Ekim tarihinde düzenlenen Gençlik Spor Bakanlığı, Kalkınma Ajansı, Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Atletizm Federasyonu tarafından desteklenen Dazspor tarafından organize edilen  2. Uluslararası Ankara Yarımaratonu Kadınlar Genel Klasmanda Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği 4. Sınıf Öğrencisi Serra Sude Kökduman,  ilk 10 girerek 1:31:00 derecesiyle kadınlar 18-34 yaş  grubunda birinci oldu.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hacı Ahmet Pekel’in de katıldığı yarışı Rektörlük Personelleri Erhan Beşkaya, Osman Öztürk, Birol Kaya da başarılı şekilde tamamladı. Öğrencimiz Serra Sude Kökduman’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

spor-1 spor-1 spor-1