2024 YÖK Üstün Başarı Ödülleri, Kurumsal Ödüller Alanı Toplumsal Sorumluluk Kategorisinde Üniversitemize Verildi
8 Ekim 2024 | 18:34

Yükseköğretim Kurulu tarafından 2017'den bu yana verilmekte olan YÖK Üstün Başarı Ödülleri 2024 yılı içinde Bireysel, Kurumsal, Özel Alan ve Özel olmak üzere dört ana başlık altında on iki kategoride Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 2024-2025 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni’nde verildi.

Kurumsal Ödüller başlığında Toplumsal Sorumluluk kategorisinde Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Metabolizma ve Çocuk Genetik Bilim Dalları tarafından yapılan projeler ile Gazi Üniversitesi ödül almayı hak kazandı. 2024 YÖK Üstün başarı ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurum adına Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal’a ve proje yürütücü öğretim üyeleri Prof. Dr. Fatih Süheyl Ezgü, Prof. Dr. Leyla Tümer, Prof. Dr. İlyas Okur, Prof. Dr. Gürsel Biberoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Rıdvan Murat Öktem’e verildi.

Öğretim üyelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1