Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, 2024-2025 Akademik Yıl Açılış Törenine Katıldı
8 Ekim 2024 | 15:41

2024-2025 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde ve YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın katılımıyla düzenlenen törende, Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal da yer aldı.

Programın açış konuşmasını yapan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Ülkemizdeki yükseköğretim imkânlarının çoğaldığını ifade ederek, Yükseköğrenime olan talebin her yıl daha da arttığına değindi. Prof. Dr. Erol Özvar konuşmasında YÖK’ün çalışmaları hakkında bilgi vererek, yeni akademik yılın başarılı geçmesini temenni etti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ise, “Türk üniversitelerine yakışan bilimsel yayınlarda ülkemizin ilk 10 arasına girmesini sağlamaktır. TEKNOFEST Adana'daki manzara umutlarımızı daha da artırdı" dedi.

"Eğitim, milli şuurla desteklendiği oranda başarılı olacaktır” diyerek sözlerini devam ettiren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, “Tarihini bilen, öz güvenli nesiller yetiştirdiğimiz ölçüde yarınlarımıza güvenle bakabiliriz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a konuşmasının ardından Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar hediye takdiminde bulundu. Tören çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

-1 -1 -1 -1 -1
background image