"Gazi Üniversitesi Ailesine Hoş Geldiniz" Programı
8 Ekim 2024 | 14:29

Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi Kültür Merkezi ön bahçesinde düzenlenen "Gazi Üniversitesi Ailesine Hoş Geldiniz" Programı yoğun bir katılımla gerçekleşti. 2024-2025 akademik yılında Gazi Üniversitesi Ailesine yeni katılan öğrencilerimiz; müzik dinletileri, halk oyunları gösterileri, müzik grupları, dj performansları, öğle yemeği ve öğrenci topluluklarının stantlarında gerçekleşen tanıtım etkinlikleriyle yeni akademik yıla merhaba dedi.

Gazi Üniversitesi Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Kurum Koordinatörü, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Selami Candan, Genel Sekreter Mustafa Afşar ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı C. Metin Uygur eşliğinde etkinliğe katılan Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, stantları gezerek Üniversitemize yeni katılan öğrencilerimizle sohbet etti.

Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Kurum Koordinatörü, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Selami Candan, konuşmasında, Üniversitemizde 198 öğrenci toplululuğu olduğunu ve Üniversite yönetimi olarak topluluğun faaliyetlerine tam destek verdiklerini belirterek öğrencilerimizi topluluklara katılmaları konusunda teşvik etti. 2024-2025 yılında Üniversitemize katılan tüm öğrencileri tebrik eden Prof. Dr. Candan, yeni akademik yılın tüm Gazi Üniversitesi mensuplarına hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek konuşmasına son verdi.

8 Ekim-1 8 Ekim-1 8 Ekim-1 8 Ekim-1 8 Ekim-1
background image