Gazi Üniversitesi Genç Ofis ve Gazi’nin Patileri Topluluğu Üniversitemizde 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Etkinliği Gerçekleştirdi
8 Ekim 2024 | 10:29

Gazi Üniversitesi Genç Ofis ve Gazi’nin Patileri Topluluğu 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamındaki etkinliklerini anlattı:

"Gazi Üniversitesi, Gazi Üniversitesi Genç Ofis ve Gazi’nin Patileri Topluluğu iş birliği ile kampüsümüzdeki patilere ulaştık. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında bir araya gelen güzel kalplerle kampüsümüzün dört bir yanına izimizi bıraktık. Gazi’nin Patileri Topluluğu ve Gazi Genç Ofis gönüllü gençleri ile "bir gün değil her gün" mottomuzla patili dostlarımıza adanan bu günde de sahalardaydık. Gerçekleştirdiğimiz etkinlik kapsamında bir araya geldiğimiz gençlerle ilk aşamada gruplara ayrıldık ve günler önceden hazırladığımız kuş evleri, kedi ve köpek mamalarını dostlarımızla buluşturduk. İlk grup olarak elimizdeki mamaları kampüs içindeki diğer gençlerimizle ulaşamadığımız yerlerdeki dostlarımıza ulaşmaları umuduyla paylaştık. Öğrenci toplulukları birim binasının önünden, Gazi Üniversitesi Rektörlük binasına, Teknoloji Fakültesine ve genel kampüse kadar kuş evlerini okulumuzun birçok hayvana ev sahipliği yapan ağaçlarına yerleştirdik. Bu esnada bizlere katılmak isteyen güzel kalpli insanlarla tanıştık. Gazi Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı hayvan besleme noktası ve barınağına giderek orada bulunan dostlarımızla oyunlar oynadık. Elimizdeki bütün mamaları dağıtırken okulumuzun birçok patili dostuna ev sahipliği yaptığı ve koruduğu için Rektörlüğümüze sonsuz saygılarımızı ve teşekkürlerimizi iletiyoruz. Patili dostlarımızı her gün anımsayan vicdanlı gençler yetiştiren okulumuz eğitmenlerine de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir gün değil her gün onları korumaya devam edeceğiz."

fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1
background image