Üniversitemizi Kazanan Öğrenciler İçin “Oryantasyon ve Öğrencilerle Tanışma toplantısı” Düzenlendi
23 Eylül 2024 | 16:30

Üniversitemizi yeni kazanan öğrenciler için çevrim içi "Oryantasyon ve Öğrencilerle Tanışma” toplantısı düzenlendi.

İki gün devam edecek olan program 23 Eylül’de Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Necdet Hayta, Prof. Dr. Hasan Tezer ve Prof. Dr. Serhat Karyeyen’in konuşmalarıyla başladı. Program, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Eğitim Öğretim Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Seyfullah Yıldırım, GUZEM Müdürü Prof. Dr. Mutlu Tahsin Üstündağ ve KAPUM Müdürü Doç. Dr. Yusuf Günaydın ile devam etti.

24 Eylül’de yapılacak programda ise Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Aslıhan Selcen Bingöl, YDYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Akın Güngör, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı C. Metin Uygur, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Doç. Dr. Ahmet Mavi, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Öğr. Gör. Nur Uzun ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zafer Ayaz tarafından bilgilendirme yapılacak.

oryantasyon-1 oryantasyon-1 oryantasyon-1 oryantasyon-1 oryantasyon-1 oryantasyon-1 oryantasyon-1