Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okullarının 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni Gerçekleşti
9 Eylül 2024 | 12:40

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okullarının 2024-2025 eğitim-öğretim yılı açılış töreni gerçekleşti. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necdet Hayta, Prof. Dr. Hasan Tezer, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Selami Candan ve Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mahmut Selvi'nin katılımlarıyla gerçekleşen törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necdet Hayta, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek ilk ders zilini çaldı. Öğrencilerin dans gösterileriyle devam eden törenin ardından Prof. Dr. Necdet Hayta, Prof. Dr. Hasan Tezer, Prof. Dr. Selami Candan ve Prof. Dr. Mahmut Selvi sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1