Üniversitemiz ile Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında “Gazi Anaokulu Açılmasına İlişkin İş Birliği Protokolü” İmzalandı
27 Ağustos 2024 | 14:54

Üniversitemiz ile Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Gazi Anaokulu Açılmasına İlişkin İş Birliği Protokolü” imzalandı.

Üniversitemiz Yeni Senato Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Necdet Hayta, Prof. Dr. Hasan Tezer ve Prof. Dr. Serhat Karyeyen, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Üniversitemiz Genel Sekreteri Mustafa Afşar, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Selçuk, Ayşegül Doğan ve daire başkanlarımız, Ankara Milli Eğitim Müdürlüğünden ise İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yeliz Çakır katıldı.

Protokol töreninin açılışında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, protokolün hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, protokolün her iki kurum için de hayırlı olmasını temenni etti.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ise Gazi Üniversitesi ile böyle bir iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Protokol töreni, imzaların atılmasının ardından sona erdi.

Gazi Anaokulu, 2024-2025 eğitim öğretim yılı itibariyle faaliyete geçecektir. Önümüzdeki günlerde öğrenci kayıt işlemleri başlayacak olup, Üniversitemiz sayfasından bilgilendirme yapılacaktır.

-1 -1 -1 -1 -1
background image