19 Ağustos 2024 | 14:47

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uğur Ünal, Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okullarını ziyaret etti.  Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mahmut Selvi ve Genel Müdür Vacide Kutay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette eski rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan ve Gazi Üniversitesi Vakfı Müdürü Ragıp Akyürek de yer aldı. Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okullarının çalışmaları ve yeni eğitim-öğretim yılına yönelik planlamaları hakkında bilgi aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okullarını Ziyaret Etti-1