Lokman Hekim Üniversitesi Eczacılık Fakültesine Dekan Olarak Atanan Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan’a Teşekkür Belgesi Takdim Edildi
6 Ağustos 2024 | 13:18

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Lokman Hekim Üniversitesi Eczacılık Fakültesine Dekan olarak atanan Üniversitemiz Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan’a, gösterdiği üstün başarılar ve Üniversitemize yaptığı katkılar dolayısıyla emeklilik kartı, teşekkür belgesi ve emeklilik plaketi takdim etti.

Gazi Üniversitesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Bayındır ve Prof. Dr. Yücel Gelişli, Lokman Hekim Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı ve Üniversitemiz Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül, Doç. Dr. Osman Dur, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan ve konuklar katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Lokman Hekim Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı ve Üniversitemiz Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan’a Üniversitemize yaptığı katılardan dolayı teşekkür etti. Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan’a yeni görevinde başarılar da dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerine son verdi.

Lokman Hekim Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı ve Üniversitemiz Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan ise, düzenlenen program için Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür etti.

Konuşmalar sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Lokman Hekim Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı ve Üniversitemiz Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan’a emeklilik kartı, teşekkür belgesi ve emeklilik plaketini takdim etti.

Program çekilen toplu fotoğrafların ardından sona erdi.

-1 -1 -1 -1
background image