Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Celile Eren Ökten, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti
31 Temmuz 2024 | 10:41

Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Celile Eren Ökten, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyarete, Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Yusuf Günaydın da eşlik etti. Ziyarette, Üniversitemiz ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında gerçekleştirilebilecek iş birliği imkânları ele alındı. Ziyaret sonrası Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Celile Eren Ökten, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Yusuf Günaydın, Üniversitemiz Mimar Kemaleddin Müzesini gezdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Doç. Dr. Celile Eren Ökten’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Fuat Sezgin Ormanı’na adına dikilen fidan sertifikasını takdim etti.

-1 -1 -1 -1