Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız İmmünoloji Kanser İlaç Araştırma Laboratuvarında İncelemelerde Bulundu
29 Temmuz 2024 | 14:05

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve beraberindeki heyet, Üniversitemiz Tıp Fakültesi İmmünoloji Kanser İlaç Araştırma Laboratuvarında incelemelerde bulundu.

Tıp Fakültesi 3. Katta bulunan laboratuvarda Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fazlı Polat, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Ceylan, Gazi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hasan Bostancı, İmmünoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Emin Ümit Bağrıaçık ve bölüm akademisyenleri yer aldı.

Laboratuvarda gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Emin Ümit Bağrıaçık’tan bilgi alan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, gerçekleştirilen başarılı çalışmalar dolayısıyla laboratuvar çalışanlarını tebrik etti.

Ziyaret, çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.

-1 -1 -1