Enerji Bakanlığı EÜAŞ Genel Müdürü Zafer Benli, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti
8 Temmuz 2024 | 17:10

Enerji Bakanlığı EÜAŞ Genel Müdürü Zafer Benli, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Rektör Danışmanı Prof. Dr. Abdulkerim Yörükoğlu ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Uğur Gökmen’in de yer aldığı ziyarette iki kurum arasında iş birliği imkânları ele alındı. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Zafer Benli’ye mezun kartını ve Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Fuat Sezgin Ormanı’na adına dikilen fidan sertifikasını takdim ederek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

zafğer-1 zafğer-1 zafğer-1