Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın Başkanlığında Gerçekleştirilen İftar Programına Katıldı
4 Nisan 2024 | 10:19

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın başkanlığında gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında Ankara’da bulunan üniversitelerin rektörleri yer aldı.
İftar programı öncesinde düzenlenen toplantıda üniversitelerin sorun, öneri ve talepleri değerlendirildi. Toplantıda, Yükseköğretim Kurulu’nun üniversitelere yönelik güncel çalışmaları ve üniversiteler arası iş birliği imkanları da değerlendirildi.
Program, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında Yükseköğretim Kurulu Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Erol Arcaklıoğlu, Yükseköğretim Kurulu Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. A​rif Bilgin, Yükseköğretim Kurulu Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan, Yükseköğretim Kurulu Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Yükseköğretim Kurulu Genel Sekreteri Batıkan Aksoy, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Özden, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök, Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil, Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serkan Eryılmaz, Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hadi Hakan Maraş, TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Sarınay, THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rahmi Er, Ufuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkmen Derdiyok, Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, ASBÜ Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve Genel Sekreteri Saim Durmuş’un katılımıyla gerçekleşti.

-1 -1 -1 -1