Üniversitemiz ile Türkiye İş Kurumu Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
2 Nisan 2024 | 15:58

Üniversitemiz ile Türkiye İş Kurumu arasında “Mesleki Eğitim İş Birliği” protokolü imzalandı.

Rektörlük Yeni Senato Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine Üniversitemizden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lutfihak Alpkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır ve Prof. Dr. Yücel Gelişli, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Samet Güneş, Genel Müdür Yardımcısı Dr. Varol Dur, Aktif İşgücü Hizmetleri Dairesi Başkanı Oğuz Düzgün, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül, Doç. Dr. Temel Çakıroğlu ve Dr. Ahmet Bilal Dostbil, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Selçuk ve konuklar katıldı.

Protokol töreninin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Bugün burada çok önemli bir kurumla yeni bir iş birliğine imza atacağız” dedi. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında çok anlamlı bir protokolü hayata geçirdiklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, bu iş birliğiyle önemli faaliyetler gerçekleştireceklerini dile getirdi. Protokolün hayırlara vesile olmasını temenni eden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, törenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Açılışta konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lutfihak Alpkan ise, Gazi Üniversitesi gibi büyük bir kurumla iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. İmzalanan protokolün önemine de dikkat çeken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lutfihak Alpkan, verdiği destekler dolayısıyla başta Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından protokol Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lutfihak Alpkan tarafından imzalandı. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Prof. Dr. Lutfihak Alpkan’a, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Fuat Sezgin Ormanı’na adına dikilen fidan sertifikasını takdim etti. Protokol töreni çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

-1 -1 -1 -1 -1
background image