Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Emrah Çeltikçi ve Doç. Dr. Muammer Melih Şahin’den Büyük Başarı
2 Nisan 2024 | 09:47

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalından Doç. Dr. Emrah Çeltikçi ve Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalından Doç. Dr. Muammer Melih Şahin'in önderliğindeki endoskopik kafa tabanı ekibinin, transorbital nöroendoskopi tekniği kullanılarak, yani göz çukuru içinden endoskopik kamera sistemi ile girilip beyin tümörü cerrahisi ile ilgili çalışmaları, bu alanda dünyadaki en büyük seri unvanına erişirken aynı zamanda çalışmanın yayınlandığı ABD'nin Beyin ve Sinir Cerrahisi alanında en prestijli dergilerinden biri olan Neurosurgical Focus dergisinin Nisan 2024 kapağına da çıkmaya layık görüldü.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emrah Çeltikçi ve Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muammer Melih Şahin'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.