Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Uygulamalı Bilimler Fakültesini Ziyaret Etti
1 Nisan 2024 | 15:59

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, fakültelerimize gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Uygulamalı Bilimler Fakültesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Yücel Gelişli ve Prof. Dr. Fazlı Polat ile Fotonik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süleyman Özçelik, Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Barış Kınacı, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan Tekedere ve Fakülte Sekreteri Sevgi Kılavuz katıldı. Toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, fakültede gerçekleştirilen etkinlikler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toplantıda, bölüm başkanlarıyla fikir alışverişi de gerçekleştirildi. Toplantının ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

-1 -1