“Lenfödemde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Sempozyumu” Yapıldı
30 Mart 2024 | 11:12

Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde, Lenfödem Farkındalık Ayı kapsamında “Lenfödemde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Sempozyumu” 29 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Sempozyumun açılış konuşmaları Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Elbasan, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Deran Oskay ve Sempozyum Başkanı Prof. Dr. İlke Keser tarafından yapıldı. Sempozyum Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’den Kaan Bozkaya, Alperen Dilmen ve Evrim Yücel’in müzik dinletisi ile devam etti.

Prof. Dr. Nuray Kırdı, Prof. Dr. Serap Kaya Özgül, Prof. Dr. Yasemin Akdevelioğlu, Prof. Dr. İlke Keser, Dr. Öğr. Üyesi Elif Sakızlı Erdal, Dr. Öğr. Üyesi Elif Duygu Yıldız’ın oturum başkanları olarak yönettiği oturumlarda, Prof. Dr. İlke Keser, Prof. Dr. Sevil Güler, Dr. Öğr. Üyesi Fzt. Elif Sakızlı Erdal, Dr. Öğr. Üyesi Fzt.  Zilan Bazancir, Dr. Öğr. Üyesi Elif Duygu Yıldız, Dr. Dyt. Hatice Urfalı, Uzm. Fzt. Burak Ertürk, Uzm. Fzt. Şeyma Özmen, Uzm. Fzt. Tuğçe Duman Özkan, Uzm. Fzt. Miray Haspolat, Uzm. Fzt. Canan Ergin davetli konuşmacı olarak yer aldı.

Sempozyum düzenlenmesinde Uzm. Fzt. Burak Ertürk ile lisans öğrencileri Seher Doğan, Samil Safa Dağhan, Merve Karabulut, Esra Anıl Aktaş ve Bünyamin Ertuş görev aldı.

Sempozyum ile lenfödem değerlendirme ve tedavi yaklaşımlarını multidisipliner olarak inceleyerek, bu konudaki farkındalığa katkı sağlamak amaçlandı.

Lenfodem-1 Lenfodem-1 Lenfodem-1 Lenfodem-1 Lenfodem-1 lenfodem-1 lenfodem-1 lenfo-1 lenfo-1
background image