Üniversitemiz GÜTMAM Müdürü Prof. Dr. Sema Bilge Ocak, ODTÜ Merkez Laboratuvarını Ziyaret Etti
22 Mart 2024 | 15:28

Gazi Üniversitesi Temel ve Mühendislik Bilimleri Merkez Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (GÜTMAM) Müdürü Prof. Dr. Sema Bilge Ocak, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Merkez Laboratuvarını ziyaret etti. Ziyarette, Prof. Dr. Sema Bilge Ocak’a, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Ramazan Çakıroğlu, Dr. Öğr. Üyesi Esra Uyar ve laboratuvar sorumluları Doç. Dr. İrfan Çapan, Öğr. Gör. Aslıhan Demirkaya ve Öğr. Gör. Ayten Seçkin eşlik etti. Ziyarette, Üniversitemiz heyeti, ODTÜ Merkez Laboratuvarı Müdürü Prof. Dr. Burcu Akata Kurç ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Kemal Behlülgil ile bir araya geldi. Bu ziyaret ile GÜTMAM ile ODTÜ Merkez Laboratuvarı arasında iş birliğini güçlendirmek, araştırma projelerini kolaylaştırmak, kamu yararına kaynakları etkili bir şekilde kullanmak ve bilimsel bilgiyi artırmak adına adımlar atıldı.

-1 -1