Akademik Personelimize Yönelik İftar Yemeği Düzenlendi
21 Mart 2024 | 22:21

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından akademik personelimize yönelik iftar yemeği düzenlendi. Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Yücel Gelişli, Rektör Danışmanları, akademik ve idari birim amirleri, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan ile akademik personelimiz katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, programda yaptığı konuşmada akademik personelin Ramazanlarını tebrik etti. Gelecek bayramlarını kutladı. Göreve geldikleri andan itibaren Üniversitede olumlu bir havanın oluştuğunu ve bu havanın bir yansıması olarak Üniversitemizin ulusal ve uluslararası düzeyde daha da başarılı bir konuma ulaştığını anlatan Prof. Dr. Musa Yıldız, bu ivmenin devam etmesi gerektiğini vurguladı. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, iftar programına katılan akademik personelimize katılımlarından dolayı, programı hazırlayanlara ve hizmet edenlere teşekkür etti.

-1 -1 -1 -1