Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Sağlık Bilimleri Fakültesini Ziyaret Etti
21 Mart 2024 | 18:13

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın fakültelerimize yaptığı ziyaretler devam ediyor. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Hemşirelik Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Fen Fakültesinin ardından Sağlık Bilimleri Fakültesini ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Dekan Prof. Dr. Bülent Elbasan, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Makbule Gezmen Karadağ, Doç. Dr. Duygu Ağagündüz, Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Saniye Bilici, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Deran Oskay, Odyoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Bülent Gündüz, Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Işık Sibel Küçükünal, Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatma Arpacı,  Ayrıca, Diyetetik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hilal Yıldıran, Toplum Beslenmesi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nilüfer Tek, Ortopedik Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Seyit Çıtaker, Kardiyopulmoner Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meral Boşnak Güçlü, Sporda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. A. Nevin Atalay Güzel ve Nörolojik Fizyoterapi ve Rehabilitsyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Arzu Güçlü Gündüz ve Fakülte Sekreteri Elif Tütün Poyraz yer aldı.

Toplantıda Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Elbasan, fakültede gerçekleştirilen etkinlikler ve çalışmalar hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a bilgi verdi. Toplantıda, fakültenin mevcut durumu değerlendirilerek, geleceğe yönelik fikir alışverişleri de gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın ziyareti, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

-1
background image