“Gerçekliğin Sınırlarını Aşın, Kariyerinizi Yeniden Tanımlayın” Adlı Söyleşi Düzenlendi
21 Mart 2024 | 18:06

Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAPUM) tarafından 21 Mart’ta “Gerçekliğin Sınırlarını Aşın, Kariyerinizi Yeniden Tanımlayın” adlı söyleşi düzenlendi.

Teknoloji Fakültesi A2 Giriş Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşide Assembler Global Kurucu Başkanı Hamit Keleş konuşmacı olarak yer aldı.

Moderatörlüğünü Gazi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serkan Düzgün’ün yaptığı etkinliğe akademik ve idari personel ile öğrenciler katılım sağladı.

Assembler Global Kurucu Başkanı Keleş “Gerçekliğin Sınırlarını Aşın, Kariyerinizi Yeniden Tanımlayın” adlı sunumunu yaptı. Sözlerine günümüzde pek çok alanda hakim olan robotlaşmaya değinerek başlayan Hamit Keleş, yapay zeka ve sanal gerçeklik konusunun son zamanlardaki önemine vurgu yaparak, ‘tasarlayan, çalışan, üreten kazanır’ dedi.  

Hamit Keleş, yazılım şirketi olarak ürettikleri Spacewalker VR’ın eğitimin geleceğine önemli bir katkıda bulunabileceğinin altını çizdi. Ayrıca Solaris Digital Academy’nin eğitim alanındaki yerini dile getiren Keleş, bu yazılımlarla üretilen çeşitli 3D araçların örneklerine sunumunda yer verdi.

Program, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

-1
background image