Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, EKTAM'ı Ziyaret Etti
20 Mart 2024 | 21:30

Üniversitemiz akademik ve idari birimlerine ziyaretler gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, son olarak Eklemeli İmalat Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezini (EKTAM) ziyaret etti.

Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu ile Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oğuz Turgut ve Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hacı Bekir Özerkan eşlik etti.

Ziyarette, EKTAM Müdürü Prof. Dr. Metin Uymaz Salamcı ve Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Usta, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a EKTAM’ın çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. EKTAM’ı gezerek incelemelerde bulunan Prof. Dr. Musa Yıldız, Cofund Projesi kapsamında doktora yapan uluslararası öğrencilerle sohbet ederek öneri ve taleplerini dinledi. Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

EKTAM-1 EKTAM-1 EKTAM-1 EKTAM-1 EKTAM-1 EKTAM-1 EKTAM-1