Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Ankara Valiliğinin Düzenlediği Toplantıya Katıldı
20 Mart 2024 | 15:45

Ankara Valisi Vasip Şahin başkanlığında, Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri, Ankara’da bulunan üniversitelerin rektörleri ve ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla koordinasyon ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörlüğünün ev sahipliğinde yapılan toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız da katıldı. Toplantıda, Ankara Valiliği ile üniversiteler arasında yapılacak çalışmalar ele alınırken, Rektörlerin öneri ve talepleri değerlendirildi. Toplantının ardından Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi tarafından düzenlenen iftar programına geçildi.

valilik toplantı-1 valilik toplantı-1 valilik toplantı-1