Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti
18 Mart 2024 | 17:00

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oğuz Turgut, Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gökhan Küçüktürk ve Hindistan uyruklu misafir öğretim üyesi Prof. Dr. Sachin Salunkhe’nin de bulunduğu ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Mühendislik Fakültesi ve Makine Mühendisliği Bölümünün çalışmaları hakkında bilgi aldı. Prof. Dr. Musa Yıldız, Prof. Dr. Sachin Salunkhe’ye Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında adına dikilen fidan sertifikasını takdim etti. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, nazik ziyaretlerinden dolayı Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu’na ve beraberindekilere teşekkür etti.

Mühendislik ziyaret-1 Mühendislik ziyaret-1