Öğrencilerimiz Ünilig Atıcılık’ta Türkiye Şampiyonu Oldu
18 Mart 2024 | 17:05

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 15-17 Mart 2024 tarihleri arasında, Trabzon’da düzenlenen "Ünilig Atıcılık” Türkiye Şampiyonasında öğrencilerimizden Yiğit Yıldırım erkekler kategorisinde attığı 572 puanla Erkekler Türkiye Şampiyonu, Yasemin Beyza Yılmaz ise kadınlar kategorisinde attığı 566 puanla Türkiye üçüncüsü oldu. Yasemin Beyza Yılmaz, İlayda Nur Çürük ve İzem Arslanbaş'tan oluşan bayan takımımız toplamda attıkları 1666 puanla Türkiye şampiyonu olarak müsabakayı tamamladılar.  Ayrıca Üniversitelerarası Türkiye Şampiyonalarında ilk defa gerçekleştirilen MİX kategorisinde ise, Yiğit Yıldırım ve Yasemin Beyza Yılmaz'dan oluşan MİX-1 takımımız Türkiye şampiyonu, Emin Kubilay Özer ve İlayda Nur Çürük'ten oluşan MİX-2 takımımız da Türkiye İkincisi oldu.

Müsabakada Üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil eden sporcularımızı ve antrenörümüz Öğr. Gör. A. Serhat Aydın'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

spor-1 spor-1 spor-1 spor-1 spor-1