Üniversitemiz ile Bükreş Politeknik Ulusal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
18 Mart 2024 | 14:32

Üniversitemiz ile Bükreş Politeknik Ulusal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi arasında “Eğitim-Öğretim, Akademik ve Kültürel İş Birliği” protokolü imzalandı.

Rektörlük Yeni Senato Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine Üniversitemizden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fazlı Polat, Prof. Dr. Ramazan Bayındır ve Prof. Dr. Yücel Gelişli, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül, Doç. Dr. Temel Çakıroğlu, Dr. Ahmet Bilal Dostbil, Gazi Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Memduh Kaymaz, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Duran Berker Cemil, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Selçuk,  Bükreş Politeknik Ulusal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Pitesti Üniversitesi Merkezi Yasal Temsilcisi Doç. Dr. Dumitru Chirleşan, Ulusal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi POLITEHNICA Bükreş - Pitesti Üniversite Merkezi Temsilcisi Georgeta Chırlesan, Galler Romanya Derneği Başkanı Stefan Gıurca, Pitesti Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mihai Popescu katıldı.

Protokol töreninin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Bugün burada çok önemli bir üniversitesiyle yeni bir iş birliğine imza atacağız” dedi. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında çok anlamlı bir protokolü hayata geçirdiklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, bu iş birliğiyle önemli faaliyetler gerçekleştireceklerini dile getirdi. Protokolün hayırlara vesile olmasını temenni eden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, törenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın konuşmasının ardından iki kurum arasında iş birliği yapılmasını öngören protokol Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve Bükreş Politeknik Ulusal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Pitesti Üniversitesi Merkezi Yasal Temsilcisi Doç. Dr. Dumitru Chirleşan tarafından imzalandı.

Protokol töreni imzaların atılması sonrası çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

-1 -1
background image