Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Türkülerin Gözesi Aşık Veysel’den Mahsuni’ye Bu Yılın Enleri” Ödülüne Layık Görüldü
15 Mart 2024 | 15:28

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Dünya Sanatçıları Derneği ve Avrasya Aşıklar Derneğinin iş birliğiyle düzenlenen “Türkülerin Gözesi Aşık Veysel’den Mahsuni’ye Bu Yılın Enleri” adlı ödül töreni geniş bir katılım ile düzenlendi.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Mavi Salon’da gerçekleştirilen törene Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Göktürk, konuklar ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Göktürk yaptı. Konuşmasında sanata ve sanatçıya dair açıklamalar yapan Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Göktürk, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış konuşmaları sonrası Aşık Kul Nuri, Aşık Zeki Erdali ve Şeyda Erdali’nin icra ettiği müzik şölenine geçildi. Müzik şöleni sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın da yer aldığı bu yılın enlerine “Türkülerin Gözesi Aşık Veysel’den Mahsuni’ye Türkülerimiz” ödülleri verildi. Ödülünü Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’nın elinden alan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür etti.

Program fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
background image