Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız Fen Bilimleri Enstitüsünün Düzenlediği İftara Katıldı
14 Mart 2024 | 09:28

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından organize edilen iftar programına Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Fazlı Polat, Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Yücel Gelişli, Fen Bilimleleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Uğur Gökmen, Enstitü Müdür Yardımcıları Prof. Dr. Gürhan İçöz, Doç. Dr. Murat Bilen, Üniversitemiz Genel Sekreteri Mehmet Ali Özkan, Enstitü Sekreteri Hülya Yahşi ve Fen Bilimleri Enstitüsüne bağlı Ana Bilim Dalı Başkanları katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız Ramazan ayının sağlık, bereket ve huzur getirmesini dilerken, organizasyonda emeği geçen başta Enstitü Müdürü Prof. Dr. Uğur Gökmen olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti. Programda konuşan Enstitü Müdürü Prof. Dr. Uğur Gökmen birimler arası sosyal etkileşimi artırmak adına bu iftar organizasyonunu geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini belirtti. Program, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız'a yapılan hediye takdimiyle son buldu.

-1 -1