Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Diş Hekimliği Fakültesini Ziyaret Etti
13 Mart 2024 | 18:30

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın fakültelerimize yaptığı ziyaretler devam ediyor. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Hemşirelik Fakültesinin ardından Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Dekan Prof. Dr. Kahraman Güngör, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Gülsün Akay, Doç. Dr. Gamze Metin Gürsoy, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Barış Şimşek, Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meryem Toraman,  Çocuk Diş Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Haluk Bodur, Endodonti Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bağdagül Helvacıoğlu Kıvanç, Ortodonti Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cumhur Tuncer, Periodontoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Altan Doğan,  Protetik Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cemal Aydın,  Restoratif Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mine Betül Üçtaşlı, Oral Patoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Beray Yıldırım, Tıbbi Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aysel Uğur ve Fakülte Sekreteri Cüneyt Kılıç yer aldı.

Toplantıda Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kahraman Güngör, fakültede gerçekleştirilen etkinlikler ve çalışmalar hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a bilgi verdi. Toplantıda, fakültenin mevcut durumu değerlendirilerek, geleceğe yönelik fikir alışverişleri de gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın ziyareti, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

-1 -1