MÜDEK Değerlendirme Takımı, Değerlendirmesini Tamamladı
12 Mart 2024 | 16:53

Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) 2023-2024 Değerlendirme Dönemi Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Değerlendirme Takımı, Mühendislik Fakültesi değerlendirmesini tamamladı. MÜDEK Değerlendirme Takımı, değerlendirme raporunu Eski Senato Salonu’nda yapılan toplantıda açıkladı. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Yücel Gelişli ile Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu’nun katıldığı toplantıda Takım Başkanı Prof. Dr. Bülent E. Platin, Asil Değerlendiriciler Prof. Dr. Onur Kaya, Prof. Dr. Zerrin Aladağ, Prof. Dr. S. Fehime Çakıcıoğlu, Eş Değerlendiriciler Prof. Dr. Birol Elevli, Nilgün Ekermen, F. Rana Arıbaş ile Öğrenci Değerlendirici Pınar Şimşek yer aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, MÜDEK Takım Başkanı Prof. Dr. Bülent E. Platin ve Prof. Dr. Onur Kaya, Prof. Dr. Zerrin Aladağ, Prof. Dr. S. Fehime Çakıcıoğlu, Prof. Dr. Birol Elevli, Nilgün Ekermen, F. Rana Arıbaş ile Pınar Şimşek’e Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında adlarına dikilen fidan sertifikalarını takdim etti.

-1 -1 -1 -1 -1 -1