Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği, Üniversitemizde Gösteri Sundu
11 Mart 2024 | 15:10

Üniversitemizde Ramazan’ı Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği’nin konseriyle karşıladık. Rektörlük Binası önünde gerçekleştirilen gösteriye Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fazlı Polat, Prof. Dr. Yücel Gelişli, Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Eler, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Uğur Gökmen, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Çeşitli marşlar seslendiren mehteran takımına personelimiz ve öğrenciler de zaman zaman eşlik etti. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, mehteran bölüğünün komutanına ve Mehterbaşı'na hediye takdim etti.

Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği’nin gösterisi fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

-1 -1 -1 -1 -1 -1