İran Dış İşleri Heyeti, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti
6 Mart 2024 | 15:59

İran Dış İşleri Heyeti İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Bilimsel Diplomasi Danışmanı Dr. Alireza Kohkan, Büyükelçi Mohammad Hassan Habıbollahzadeh, Müsteşar Reza Shahıdıkıa ve Huriyet İnsandostu, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır da eşlik etti. Ziyarette, Üniversitemizle İran'daki yükseköğretim kurumları arasında gerçekleştirilebilecek iş birliği imkânları ele alındı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Bilimsel Diplomasi Danışmanı Dr. Alireza Kohkan, Büyükelçi Mohammad Hassan Habıbollahzadeh, Müsteşar Reza Shahıdıkıa ve Huriyet İnsandostu adına dikilmiş fidan sertifikasını takdim etti ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.