Üniversitemiz Mezunu Yüksek Mimar Derya Başyılmaz, TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanlığına Seçildi
1 Mart 2024 | 18:42

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesinin gerçekleştirdiği seçimlerde turuncu listeden aday olan Yüksek Mimar Derya Başyılmaz ve ekibi seçimi kazanan taraf oldu. Mimar Derya Başyılmaz ve ekibi, toplamda 1033 oy, mavi listeden aday olan Tezcan Karakuş Candan ve ekibi 807 oy, kırmızı listeden aday olan Banu Taner ve ekibi ise 433 oy aldı.

Yüksek Mimar Derya Başyılmaz, Üniversitemizdeki yüksek lisans eğitimini 2014 yılında ‘Metropollerde Yeni Konut Eğilimleri (Yüksek Yapılar)’ başlıklı teziyle tamamladı. Başyılmaz, hali hazırda Üniversitemizde Prof. Dr. Figen Beyhan ile Adli Mimarlık alanında doktora çalışmalarına devam ediyor.  

Mimarlar Odası Ankara Şubesi 48. Dönem Yönetim Kurulu’nda Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Figen Beyhan, doktora öğrencimiz Oğuzhan Bozdağ, mezunumuz İbrahim Dikilitaş, Denetim Kurulu’nda Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Arzuhan Burcu Gültekin ile lisans ve yüksek lisans mezunu öğrencimiz Görkem Aytekin yer alıyor.  Mimarlar Odası 48. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı doktora öğrencimiz Derya Başyılmaz, kıymetli hocalarımız Prof. Dr. Figen Beyhan, Prof. Dr. Arzuhan Burcu Gültekin ve tüm yönetim kurulunu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

-1 -1
background image