“Akademik Metinlerin Öz Çevirisi” Adlı Hizmet İçi Eğitim Gerçekleştirildi
27 Şubat 2024 | 10:07

Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Akademik Metinlerin Öz Çevirisi” adlı hizmet içi eğitim programı geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

Çevrim içi olarak yapılan programın moderatörlüğünü Eğitim Şube Müdürü Ayça Tunçay üstlenirken, programda eğitmen olarak Üniversitemiz Akademik Yazma Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Seda Kuşçu Özbudak yer aldı.

Etkinliğe İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Aydın Kayaer, akademik ve idari personel katıldı.

Açılışta söz alan Eğitim Şube Müdürü Ayça Tunçay, 2024 yılında 15’inci  hizmet içi eğitim programını düzenlemenin büyük gururunu yaşadıklarını ifade etti. Üniversitemiz akademik ve idari personeli arasında hız kesmeden farkındalık oluşturmaya devam edeceklerini dile getiren Ayça Tunçay, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Açılış konuşmaları sonrası Akademik Yazma Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Seda Kuşçu Özbudak, “Akademik Metinlerin Öz Çevirisi” adlı sunumu yaptı. Akademik metinlerdeki çevirilerin son derece dikkatli bir şekilde yapılması gerektiğini anlatan Akademik Yazma Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Seda Kuşçu Özbudak, akademik metinlerin bilimsel gelişmenin temel taşlarından birisi olduğunu ifade etti.

Sunumunda akademik metinlerin önemi üzerinde de duran Akademik Yazma Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Seda Kuşçu Özbudak, akademik yazma merkezinin hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Üniversitemiz Akademik Yazma Uygulama ve Araştırma Merkezinin bu noktada tüm akademik personele önemli bir destek sağladığını da anlatan Akademik Yazma Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Seda Kuşçu Özbudak, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek sunumunu tamamladı.

Program, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Hizmet içi eğitimi izlemek için tıklayınız.

-1 -1 -1
background image