Üniversitemizde "Ramazan Bayramı" Bayramlaşma Töreni Çevrim İçi Gerçekleştirildi
13 Mayıs 2021 | 20:33

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemiz çalışanlarının ve öğrencilerinin "Ramazan Bayramı"nı düzenlenen program ile tebrik etti. Moderatörlüğünü Üniversitemiz Sosyal İşler Kurum Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Müzeyyen Nazlı Güngör'ün yaptığı çevrim içi etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız'ın yanı sıra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bekir Buluç, Prof. Dr. Fazlı Polat, Prof. Dr. Ramazan Bayındır, rektör danışmanları, dekanlar, müdürler, öğretim üyeleri, daire başkanları ve öğrenciler katıldı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, "Ramazan Bayramınızı canı gönülden tebrik ediyorum. Bayram hepimiz için ve tüm İslam Âlemi için hayırlı olsun. Bütün Müslümanların bayramları kutlu olsun. Cenabı Hak sizleri bundan sonra da daha nice yıllar mübarek günlere, kandillere, bayramlara sevdiklerinizle birlikte sağlıkla, esenlikle, mutlulukla nail eylesin" dedi.

Mutluluklar ve güzelliklerin ömür boyu devam etmesi temennisinde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, "Filistin'de, Doğu Türkistan'da, Arakan'da ve dünyanın başka yerlerinde mazlum ve mağdur olan Müslüman kardeşlerimizi Cenabı Hak kısa zamanda zulümden kurtarsın. Ramazan Bayramı tüm İslam Âlemine hayırlı olsun" diye konuştu.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, şöyle devam etti: "Göreve geleli tam 9 ay oldu. Bu süre içinde bütün yönetici arkadaşlarımızla herkesi kucaklamaya, işleri kolaylaştırmaya, gönüllere dokunmaya gayret ettik. Bundan sonra da aynı anlayışla görevimize devam edeceğiz. Sevgili öğrencilerimiz sizler bizim için çok değerlisiniz, sizler bizim geleceğimizsiniz. Geleceğimizi en güzel şekilde inşa etmek için 7/24 esasıyla ekip olarak çalışıyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Allah tez zamanda sizlerle bizleri ıssız kalan kampüslerimizde buluştursun."

Konuşmasında Üniversitemiz akademik personeline de seslenen Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, "Kıymetli hocalarım sizlere Gazili olmak ayrıcalıktır sözünü sözde değil özde yaşatmak istiyoruz. Ülkemizin 95 yıllık çınarı güzide eğitim kurumumuzu daha da ileriye götürmek için her zaman sizin fikirlerinize ve desteklerinize ihtiyacımız var" dedi.

Üniversitemizde görev yapan idari personelin de bayramlarını kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, konuşmasını şöyle noktaladı: "Değerli idari personel arkadaşlarımız sizler bu üniversitenin lokomotifisiniz. Sizlerin güler yüzle, özveriyle, severek ve isteyerek yaptığınız hizmetler bizleri mutlu ediyor. Bu süreci atlattıktan sonra gelecek bayramlarda, yüz yüze bayramlaşma imkanı bulmayı ümit ediyorum. Bu vesile ile tüm Gazililerin Ramazan Bayramını tekrar tebrik ederim. Programın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum."

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız'ın konuşmasından sonra programa katılan davetliler bayram dileklerini ilettiler.

background image