Üniversitemiz Hemşirelerinden ‘’Hemşireler Günü’’ İçin Özel Klip
12 Mayıs 2021 | 18:52

Üniversitemizde görev yapan hemşireler severek yaptıkları mesleklerini, hazırladıkları bir klip ile anlattılar.

Üniversitemiz Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan hemşireler, 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla hazırladıkları kliple, koronavirüs salgını sürecinde büyük fedakârlıklar gösteren meslektaşlarının mesajlarını paylaştılar. Hemşire olmanın ne demek olduğunu birer cümleyle anlatan hemşireler, bu zorlu günlerde görevlerinin kutsallığının bilinciyle kamera karşına geçerek mesleklerini ne denli büyük bir tutkuyla icra ettiklerini ifade ettiler.

Koronavirüs salgını sürecinde hastane koridorlarında verdikleri mücadeleleri anlatan hemşirelerin kimi yaşadığı duygusal anları kimi ise mesleğinin güzel yanlarını dile getirdi.

Hemşireler Gününü kutlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, "Hemşirelerimizin göstermiş olduğu fedakârlığın paha biçilemez olduğu bu dönemde; mücadelelerinin farkındayız ve onların yanındayız. Bizler sağlığa uzanan bu yolda beraber yürüyen çalışma arkadaşlarıyız. Hiçbir koşulda hastalarını ihmal etmeyen özverili, fedakâr ve kahramanca çalışan tüm hemşirelerimizin ‘Hemşireler Günü' kutlu olsun” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız; bu özel günün anısına salgın sebebiyle sadece hastane yöneticileri ve birim sorumlusu hemşirelerin katılımıyla gerçekleştirilen törende, Gazi Hastanesinin tüm bölümlerinde görev yapan hemşireler adına, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Ankara’da oluşturulan hatıra ormanında dikilen fidan sertifikalarını birim sorumlusu hemşirelere verdi. Törenin sonunda katılan yöneticilerin ve birim sorumlusu hemşirelerin bayramlarını tebrik etti.

 

 

background image