OLA Çevrim İçi Sınavı Başarıyla Gerçekleştirildi
4 Mayıs 2021 | 12:12

Avrupa Anesteziyoloji ve Yoğun Bakım Derneği (ESAIC: European Society of Anaesthesiology and Intensive Care Unit) tarafından 16 Nisan 2021’de düzenlenen OLA (Online Assessment) Çevrim İçi Sınavı’na Üniversitemiz Uzaktan Eğitim ve Araştırma Merkezi (GUZEM) iş birliği ile sağlanan teknik destekle Tıp Fakültemizin Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalından 10 aday katıldı. Koordinatörlüğünü Prof. Dr. Berrin Günaydın’ın yaptığı OLA’nın bu sınavının ilk basamağı Avrupa  sunucusunda teknik sorun olmasına rağmen Merkezimizde başarıyla gerçekleştirildi. Sınava katılan adaylara yönelik sertifika töreni de düzenlendi. Sınava katılanlara sertifikalarını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı Polat verdi.