Araştırma Üniversitesi İzleme, Değerlendirme Ve Yürütme Kurulu, Lisansüstü Eğitim Çalışmalarına Yönelik Toplantı Düzenledi
4 Mayıs 2021 | 12:21

Araştırma Üniversitesi İzleme, Değerlendirme ve Yürütme Kurulumuz, Enstitülerimizin faaliyetleri ve 2021 hedeflerini değerlendirmek üzere Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın katılımıyla çevrim içi bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Zeynel Seferoğlu, Prof. Dr. İhsan Kalenderoğlu, Prof. Dr. Mahmut Selvi, Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan, Prof. Dr. Bülent Elbasan, Prof. Dr. Süleyman Tekeli, Prof. Dr. Sefer Bora Lişesivdin, Prof. Dr. Metin Gürü, Prof. Dr. Aslıhan Tüfekçi, Prof. Dr. Yücel Gelişli, Prof. Dr. Cevriye Temel Gencer, Prof. Dr. Yasemin Dündar, Doç. Dr. Battal Doğan ve Öğr. Gör.Dr. Cemil Ocak katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizin araştırma kapasitesinin çok yüksek olduğunu, önümüzdeki dönemlerde çok önemli projelerin hayata geçirileceğine inandığını, araştırma üniversitesi vasfımızın devamlılığını çok önemsediğini ve en kısa sürede akademik atama ve yükseltme kriterlerinde değişikliklerin yapılacağını ifade etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır tarafından kurul çalışmaları hakkında bir sunum gerçekleştirildi.

Toplantıda enstitü müdürleri lisansüstü eğitim faaliyetlerinde araştırma üniversitesi kriterlerinde kapasite ve kalite artışı amacıyla yaptıkları çalışmaların sunumlarını gerçekleştirdi. Kurul üyelerinin değerlendirmeleri sonrasında toplantı tamamlandı.

background image