Üniversitemizle Türkiye Voleybol Federasyonu Arasında Protokol İmzalandı
29 Nisan 2021 | 16:36

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Mehmet Akif Üstündağ adına dikilmiş 3 adet fidan sertifikasını takdim etti ve nazik ziyaretlerinden dolayı Mehmet Akif Üstündağ’a teşekkür etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fazlı Polat ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Erdal Zorba’nın da yer aldığı ziyarette, Gazi Üniversitesi Sporda Yetenek ve Performans Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Türkiye Voleybol Federasyonu arasında bir protokol imzalandı. Törende imzalar, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ile Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ tarafından atıldı.

Protokol kapsamında; Gazi Üniversitesi Sporda Yetenek ve Performans Uygulama ve Araştırma Merkezi, Türkiye Voleybol Federasyonuna bağlı sporcuların sporda yetenek taramasını ve atletik performans testlerini yapacak.  Merkez, sporculara spor sakatlıklarından korunma konusunda yardımcı olacak. Merkez ile Federasyon arasında bilimsel araştırmalara yönelik iş birliği de yapılacak. Ayrıca, antrenörlerin eğitimleriyle, proje temelli faaliyetler yürütülecek.

 

background image