Gazi Üniversitesi Kalite Komisyonu Toplandı
22 Nisan 2021 | 12:29

Üniversitemiz İyileştirme Çalışmaları Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız Başkanlığında Görüşüldü

Gazi Üniversitesi Kalite Komisyonu’nun Üniversitemiz kapsamındaki iyileştirme çalışmalarını görüştüğü toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır tarafından 2020 Kurumsal İzleme Raporu, Memnuniyet Anketi Sonuçları ve 2020 Kurum İç Değerlendirme Raporu bulgularını konu alan bir bilgilendirme sunumu yapıldı.

Kalite Komisyonu çalışmaları ile ilgili değerlendirmede bulunan Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız, Memnuniyet Anketlerinin Gazi Üniversitesi için ayna görevi gördüğüne ve sonuçların iyi incelenmesi gerektiğine dikkat çekti. Prof. Dr. Yıldız, sonuçların birim yöneticileri ile paylaşılması, birim yöneticilerinin de bu sonuçları kendi ana bilim dalı ve bölüm başkanlıklarına aktararak gerekli değerlendirmeleri yapmaları talimatını verdi.

İç ve Dış Paydaşlarla Çalışmalara Hız Verilecek

Gazi Üniversitesi Kalite Komisyonu toplantısında 2020 Kurumsal İzleme Raporu, Memnuniyet Anketi Sonuçları ve 2020 Kurum İç Değerlendirme Raporlarında yer alan tespitler çerçevesinde Üniversitemizin güçlü ve iyileşmeye açık yönleri tek tek irdelendi. Gazi Üniversitesi’nin güçlü yönlerinin sürdürülebilir kılınması, gelişmeye açık yönlerin iyileştirilmesi amacıyla iç ve dış paydaşlarımızın katkılarıyla geliştirilecek eylem planların ivedilikle hayata geçirilmesi kararı alındı.

 

background image