Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Okulum Temiz Belgesi Almaya Hak Kazandı
12 Aralık 2020 | 12:48

Güçlü eğitimci kadrosu ile Ankara’nın en başarılı eğitim kurumları arasında yer alan Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları, COVID-19 salgınıyla da en iyi şekilde mücadele etmeye devam ediyor. Bu kapsamda salgının başladığı ilk günden itibaren bir dizi tedbiri titizlikle hayata geçiren Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları, Türk Standartları Enstitüsünün (TSE) okullarda gerçekleştirdiği COVID-19 salgını denetimlerinden tam not aldı.

TSE, Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okullarına “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı” şartlarını yerine getirdiği için “Okulum Temiz Belgesi” verdi. Bir yıl geçerliliği olan belge ile Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları, tüm mensup ve öğrencilerinin sağlığına çok değer verdiğini ispatlamış oldu.

Bu belgenin alınmasında emeği geçen kurucu temsicimiz Prof. Dr. Fahri Temizyürek başta olmak üzere, bütün yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve idari personelimize teşekkür ederiz.