Duyuru
2022 Yılı YÖK Üstün Başarı Ödülleri
27 Nisan 2022 | 13:44

13 Mayıs 2017 tarih ve 30065 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan "Yükseköğretim Kurulu Ödül Yönetmeliği" kapsamında Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca 2022 yılından itibaren Bireysel, Kurumsal ve Özel Alan olmak üzere üç ana başlık altında YÖK Üstün Başarı Ödülleri verilecektir.

2022 yılı için YÖK Üstün Başarı Ödülleri başvuru süreci 25 Nisan 2022 Pazartesi günü başlayıp 03 Haziran 2022 Cuma günü saat 24.00'de son bulacaktır.

Kurumsal Ödül Başvuruları;

Başvurular ilgili Rektörlük tarafından yetkilendirilen sadece bir personel tarafından https://yoksis.yok.gov.tr internet adresi YÖKSİS üzerinden "Genel İşlemler" menüsü altındaki "YÖK Başvuru Onay Değerlendirme Sistemi (BODSİS)" ekranından yapılacaktır.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına  başvuru formu dışında posta ya da e-posta yoluyla herhangi bir belge iletilmeyecektir.

Bireysel Ödül Başvuruları;

Yılın doktora tezi ödülü için başvurular tezin sahibi tarafından https://www.turkiye.gov.tr/yok-bireysel-ustun-basari-odul-basvurusu-4757 internet adresi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına başvuru dilekçesi ekinde yer alan ıslak imzalı başvuru formu dışında şahsen ya da posta yoluyla herhangi bir belge iletilmeyecektir.

Özel Alan Ödül Başvuruları;

Başvurular çalışmanın sahibi öğretim elemanı tarafından https://www.turkiye.gov.tr/yok-bireysel-ustun-basari-odul-basvurusu-4757 internet adresi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına başvuru dilekçesi ekinde yer alan ıslak imzalı başvuru formu dışında şahsen ya da posta yoluyla herhangi bir belge iletilmeyecektir.

Tüm kategorilere ilişkin başvuru şartları ile diğer detaylı bilgiler https://odul.yok.gov.tr adresinde mevcuttur.

background image