Duyuru
35.Yıl Erasmus+ Merkezi Proje Çağrıları ve Türkiye için Fırsatlar Çalıştayı
30 Mart 2022 | 22:10

Değerli Akademisyenlerimiz,

Erasmus+ 35. Yıl Merkezi Proje Çağrıları ve Türkiye İçin Fırsatlar Çalıştayı Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker Astarcı, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut’un katılımlarıyla Avrupa Birliği Başkanlığı’nın ev sahipliğinde 1 Nisan 2022’de hibrit etkinlik olarak gerçekleştirilecektir.

Erasmus+ Programı, Avrupa Birliği'nin eğitim, gençlik ve spor alanlarındaki en önemli Birlik Programlarından biridir. Program, yurt dışında eğitim, öğretim, mesleki eğitim, iş dünyasının ihtiyaç duyduğu becerilerin gelişimi, staj, profesyonel gelişim, yetişkin eğitimi, yaygın öğrenme temelli gençlik faaliyetleri ile kurum ve kuruluşlar arasındaki işbirliklerini desteklemektedir.

2021-2027 döneminde 28,4 milyar avroluk bir bütçeye sahip olan Erasmus+ Programı, katılımcı kurum ve kuruluşların, faaliyet gösterdikleri sektörlerdeki yenilikçi ve iyi uygulamaları tecrübe etmelerini, uygulamalarını, kurumsal kapasitelerini artırmalarını ve yurt dışındaki muadilleri uluslararası boyutta işbirliği yapmalarını sağlamaktadır.

2003 yılından bu yana AB’nin eğitim, öğretim, gençlik ve spor alanındaki Erasmus+ Programına katılım sağlayan Türkiye, 2021-2027 döneminde de daha fazla bütçe ve katılımcı hedefiyle katılım sağlamaya devam etmektedir.

1 Nisan 2022 tarihinde 09:30-18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Çalıştaya katılmak için aşağıdaki link üzerinden katılım yaptırabilirsiniz veya @abbaşkanlığı Youtube hesabından online olarak takip edebilirsiniz.

Çalıştay Kayıt Linki için tıklayınız. 

Proje Koordinasyon U.A.M.

Prof. Dr. Salih ŞAHİN

Tel: 0 312 202 38 80

E-mail: proje@gazi.edu.tr

background image