Duyuru
Mart 2022 Erasmus ÖĞRENİM ve STAJ HAREKETLİLİĞİ Yabancı Dil Sınavı
2 Mart 2022 | 14:37

Değerli Öğrencilerimiz,

Erasmus Öğrenim ve Staj başvurularında geçerli yabancı dil puanı zorunludur.

Erasmus öğrenim/staj başvurusu yapacak öğrencilerin geçerli YDS/YÖKDİL vb puanları yoksa yapılacak dil sınavına girmeleri gerekmektedir. Dil puanı barajı 100 üzerinden 50 puandır.

9 Mart 2022 Çarşamba günü saat 10.00’da gerçekleşecek olan Değişim Programları (Erasmus) Yabancı Dil Yeterlik Sınavı, Gazi Üniversitesi Gölbaşı Yerleşkesinde bulunan Yabancı Diller Yüksekokulunda yüz yüze olarak uygulanacaktır. Sınava katılmak için aşağıdaki başvuru formunun 5 Mart 2022 saat 23.59’a kadar doldurulması zorunludur. Formda beyan ettiğiniz bilgilerin doğruluğu daha sonra kontrol edilecek olup hatalı/yanlış beyanda bulunan adayların sınavı geçersiz sayılabilecektir. Bu form sadece yabancı dil sınavı ile ilgilidir. Erasmus ÖĞRENİM ve STAJ başvuru koşulları ve diğer sorularınız için Erasmus Ofis ile iletişime geçmeniz sağlıklı bilgi almanız açısından önemlidir. Sınava sadece başvuru formunu eksiksiz dolduran adaylar kabul edilecek olup sınav salonlarına ilişkin bilgi ilerleyen günlerde ydyo.gazi.edu.tr adresinden ilan edilecektir.
Sınavda tüm adaylara başarılar dileriz.

Başvuru Formu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2wAlQi-gsrfOdTyI0HKCv2YvVUkosjjt3UN3acKhIx6R1cQ/viewform?usp=sf_link

background image