Duyuru
Çevrim İçi Akademik Yazma Becerilerini Geliştirme Kursları
17 Ocak 2022 | 15:47

Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Akademik Yazma Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde bireylerin İngilizce akademik yazma becerilerini geliştirmek amacıyla iki ayrı çevrim içi eğitim planlanmıştır. Bu kapsamda katılımcıların hem genel İngilizce hem de İngilizce makale yazımında gerekli olan dilbilgisi seviyesini ileri seviyeye taşımak için İngilizce İleri Seviye Dilbilgisi kursu ve akademik İngilizce makale yazımında yaşanan güçlüklerin giderilmesi için İngilizce Akademik Makale Nasıl Yazılır? (17. Dönem) kursu düzenlenecektir.

Çevrim içi (online) dersler şeklinde gerçekleştirilecek olan eğitimler Gazi Üniversitesi Akademik Yazma Uygulama ve Araştırma Merkezinde görev yapan, alanında uzman öğretim elemanları tarafından verilecektir. Eğitim sonunda katılımcılara e-devlet kapısı üzerinden doğrulanabilir ve erişilebilir “Katılım Belgesi” düzenlenecektir. 

Kurslarımızla ilgili ayrıntılı bilgilere ve ön kayıt başvuru ekranına http://guzem.gazi.edu.tr adresinde bulunan “Aktif Eğitimler” sekmesinden  ulaşmanız mümkündür. Detaylı bilgi için guzemegitim@gazi.edu.tr adresine başvurulabilir.

 

 

Eğitimin Adı

Başlangıç Tarihi

Eğitim Süresi

İngilizce İleri Seviye Dilbilgisi

31.01.2022 Pazartesi

5 Hafta / 30 Saat

İngilizce Akademik Makale Nasıl Yazılır? (17. Dönem)

01.02.2022

Salı

2 Hafta / 18 Saat

 

 

Başvuru linki:

https://guzem.gazi.edu.tr/view/page/287429/ingilizce-akademik-yazma-kurslari

background image